+ Отговори на тема
Показване на резултати от 1 до 07 юли
  1. # 1
    Дата на присъединяване
    11-септември на 2005 г.
    Място
    Neitherlands
    Съобщения
    3230

Predeterminado Групите са както следва: Група А: Южна Африка, Мексико, Уругвай, Франция Група В: Аржентина, Нигерия, Южна Корея, Гърция Група В: Англия, САЩ, Алжир, Словения Група D: Германия, Австралия, Сърбия, Гана група E: Холандия, Дания,

Групите са както следва:

Група А: Южна Африка, Мексико, Уругвай, Франция
    Група Б: Аржентина, Нигерия, Южна Корея, Гърция
    Група С: Англия, САЩ, Алжир, Словения
    Група D: Германия, Австралия, Сърбия, Гана
    Група E: Холандия, Дания, Япония, Камерун
    Група F: Италия, Парагвай, Нова Зеландия, Словакия
    Група G: Бразилия, Северна Корея, Кот д'Ивоар, Португалия
    Група H: Испания, Швейцария, Хондурас, Чили

2. # 2
    Дата на присъединяване
    11-септември на 2005 г.
    Място
    Neitherlands
    Съобщения
    3230

Predeterminado [Списък] [*] в група А, има вероятност да се класира Южна Африка и Франция. Мексико ще бъдат елиминирани в първия кръг. [*] В група Б, че са склонни да Аржентина и Нигерия [*] в група В, Англия и САЩ. [*] В група D, Германия

• В група А, има вероятност да се класира Южна Африка и Франция. Мексико ще бъдат елиминирани в първия кръг.
    • В група Б, че са склонни да Аржентина и Нигерия
    • В група В, Англия и САЩ.
    • В група D, Германия и Гана
    • В група Е, Холандия и Дания
    • В група F, Италия и Парагвай
    • В група G: Бразилия и Португалия
    • В група H, Испания и Хондурас

Мислиш ли, че?

3. # 3
    Дата на присъединяване
    16-Януари-2006
    Място
    Същ тук.
    Съобщения
    10 983

Predeterminado Отговор: група за Световната купа 2010

Футболни е загубила своя първоначален ориентация като спорт.

Видях изготвя за създаване на групи и не изглежда справедливо на всички схема, използвана.
    Първи раздел европейски групи, които управляват големи бизнес за забавление, а именно Англия, Италия, Испания, Холандия и цялото оборудване, което да гарантира, че не се справи с тези в групата, защото за тях това не е печелившо.

върху континенталния разделение, са Европа, Южна Америка, Централна и Северна Америка, Азия, Африка ....

Разделени от това, тогава започват да избират в коя страна ще бъде във всяка група, за която избрани европейски страни, а след това идват силни групи от Южна Америка, Африка и т.н., и т.н., и т.н. ...

Всеки билет ще има извънредно високите цени, която може да достигне 6000 долара.

Печалбите ще останат само няколко.

Правото телевизия, е решен, разходите за излъчвам по телевизията и да гледат мачовете, е висока.
    Аз наистина мислех, че ме излекувани от тази мания фен, футбол не ми се обади никакво внимание, въпреки че той винаги е блато.

Добавено към това, футбол е лишен от своето качество, което намалява тяхната икономическа роля спортни категория, и да направи оглед на оригиналния дух е създадена от едно спортно събитие.

Така че просто прочетете новини и да видя странно цел, и с оглед на това, което спомена, аз съм повече се интересуват от гледане на игри събота и неделя National.

За съжаление вас, които са фенове на отбора от всяка националност.

4. # 4
    Дата на присъединяване
    11-септември на 2005 г.
    Място
    Neitherlands
    Съобщения
    3230

Predeterminado Re: [списък] [*] в група А, има вероятност да се класира Южна Африка и Франция. Мексико ще бъдат премахнати в PR

Преглед на моите предсказания

Cita Започната от Александър C. Андраде Ver Mensaje
    • Група А, Южна Африка и Франция.
    В тази група, даде предпочитание на Южна Африка за местния състоянието му, обаче, е ясно, че дори и с помощ, получена от арбитраж може да се премине към следващия кръг. Франция също е едно разочарование в този свят, ние виждаме, че се случи в следващите мачове, а като боядисани досега, Уругвай и Мексико са класифицирани. Жалко, че не тече в първия кръг Мексико.

• Група B, Аржентина и Нигерия.
    В тази група, то изглежда, че моята прогноза ще се сбъдне.

• Група C, Англия и САЩ.
    Тук положението е все още несигурно. Словения очевидно класират, но на втория отбор от тази група все още могат да бъдат сред тези, аз прогнозират от самото начало. В следващите мачове ще помогне да се определи кой ще бъде другият класифицирани.
    • Група D, Германия и Гана.
    Без изненади и тук. Моята прогноза е изпълнено и до днес.

• Група Е, Холандия и Дания.
    В тази група, изненадата е Япония.

• Група F, Италия и Парагвай.
    Твърде рано да се каже, но Италия със сигурност е загубил блясъка. Може би с право може да бъде не.

• Група G, Бразилия и Португалия.
    Бразилия появява ясно в позицията си. Португалия не е толкова ясно, е по-вероятно като Кот д'Ивоар.

• Група H, Испания и Хондурас.
    Моята грешка в тази група е да се подценяват Чили, който се класира втори в своята сфера. Втората ми грешка е да се надценяват как в Испания, чиято селекция е очаквал повече. Какво ми е ясно, че Хондурас няма да се случи този кръг, Испания все още може да се направи нещо да се ползват заедно с Чили в тази група. Швейцария може да запази втората позиция от тази група, всичко зависи от следващите игри.

5. # 5
    Дата на присъединяване
    01-март на 2008 г.
    Съобщения
    3435

Predeterminado Re: Групи за Световната купа 2010

Щеше да е добре за дневна прогноза, предполагам, че в някои от тях, никога не съм се очаква поражението на Германия, или поражението на Испания, Хондурас очаквах малко повече, все още нещо, което не е само Аржентина се откроява като най-силната, Германия тения в пиедестал на шампион, но Сърбия е отговарял за изтегляне от един Ялон. Brasil tansiquiera точно сега или се представя като сериозен претендент за короната. Аз само смея да мисля, че Уругвай може да бъде между четири и най-малко сред осем.

Група А: Южна Африка, Мексико, Уругвай, Франция
    Група В: Аржентина, Нигерия, Южна КореяГърция
    Група С: Англия САЩ, Алжир Словения
    Група D: Германия, Австралия, Сърбия, Гана
    Група Е: Холандия Дания ЯпонияКамерун
    Група F: Италия, Парагвай, Нова Зеландия, Словакия
    Група G: Бразилия Северна Корея, Кот д'Ивоар, Португалия
    Група H: Испания, Швейцария, Хондурас, Чили
    Имам предвид тези прогнози са частично се основава на предварителни резултати, както и личните желания, мисля, че Испания ще трябва да се премахне каста, както и Португалия, Въпреки че аз имам някои много големи въпроси за отбори като Швейцария, идват всички и могат да бъдат заедно Словения, изненади на това световно първенство.
    Навикът на четене е едно, че не определя, но не е преместен

6. # 6
    Дата на присъединяване
    01-март на 2008 г.
    Съобщения
    3435

Португалия Корея срещу
    Чили срещу Швейцария
    Срещу Испания Хондурас Искам последно, но със сърцето си, че причината, знам, че Испания спечели.

7. # 7
    Дата на присъединяване
    01-март на 2008 г.
    Съобщения
    3435

Cita Започната от Placero Ver Mensaje
    Португалия Корея срещу
    Чили срещу Швейцария
    Срещу Испания Хондурас Искам последно, но със сърцето си, че причината, знам, че Испания спечели.
    Аз просто грешки в zuisa срещу Чили. jajaja

Подобни теми

1. Тони Saca разкажа за 2010 г. Световната купа?
    От Alexander C. Andrade във форума Общ форум
    Отговор: 8
    Последно мнение: 05-юни-2009 15:33
  2. Отговор: 1
    Последно мнение: 01-Април-2009 13:14
  3. Отговор: 0
    Последно мнение: 09-юни на 2006 г. 17:48
  4. Отговор: 7
    Последно мнение: 19-Feb-2006 14:20
  5. РИСУВАНЕ за света
    От Alexander C. Andrade в спортен форум
    Отговор: 1
    Последно мнение: 12-Dec-2005 18:46

Запазени

Публикуване стандарти

• Не може да се нови теми
  • Не може да се отговори на съобщението
  • Не може да се след прикачени файлове
  • Не може да се редактирате вашите мнения

Спонсорирани връзки: SONY мобилни устройства | Цитати глупаците | 

Автоматичен превод (Осъществено от Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish