-
04-Декември-2009 11:59 # 1
Групите са както следва: Група А: Южна Африка, Мексико, Уругвай, Франция Група В: Аржентина, Нигерия, Южна Корея, Гърция Група В: Англия, САЩ, Алжир, Словения Група D: Германия, Австралия, Сърбия, Гана група E: Холандия, Дания,
Групите са както следва:
Група А: Южна Африка, Мексико, Уругвай, Франция
Група Б: Аржентина, Нигерия, Южна Корея, Гърция
Група С: Англия, САЩ, Алжир, Словения
Група D: Германия, Австралия, Сърбия, Гана
Група E: Холандия, Дания, Япония, Камерун
Група F: Италия, Парагвай, Нова Зеландия, Словакия
Група G: Бразилия, Северна Корея, Кот д'Ивоар, Португалия
Група H: Испания, Швейцария, Хондурас, Чили
-
04-Декември-2009 12:03 # 2
[Списък] [*] в група А, има вероятност да се класира Южна Африка и Франция. Мексико ще бъдат елиминирани в първия кръг. [*] В група Б, че са склонни да Аржентина и Нигерия [*] в група В, Англия и САЩ. [*] В група D, Германия
- В група А, има вероятност да се класира Южна Африка и Франция. Мексико ще бъдат елиминирани в първия кръг.
- В група Б, че са склонни да Аржентина и Нигерия
- В група В, Англия и САЩ.
- В група D, Германия и Гана
- В група Е, Холандия и Дания
- В група F, Италия и Парагвай
- В група G: Бразилия и Португалия
- В група H, Испания и Хондурас
Мислиш ли, че?
-
17-Декември-2009 04:50 # 3
Неактивни потребители
- Дата на присъединяване
- 16-Януари-2006
- Място
- Същ тук.
- Съобщения
- 10 983
Отговор: група за Световната купа 2010
Футболни е загубила своя първоначален ориентация като спорт.
Видях изготвя за създаване на групи и не изглежда справедливо на всички схема, използвана.
Първи раздел европейски групи, които управляват големи бизнес за забавление, а именно Англия, Италия, Испания, Холандия и цялото оборудване, което да гарантира, че не се справи с тези в групата, защото за тях това не е печелившо.
върху континенталния разделение, са Европа, Южна Америка, Централна и Северна Америка, Азия, Африка ....
Разделени от това, тогава започват да избират в коя страна ще бъде във всяка група, за която избрани европейски страни, а след това идват силни групи от Южна Америка, Африка и т.н., и т.н., и т.н. ...
Всеки билет ще има извънредно високите цени, която може да достигне 6000 долара.
Печалбите ще останат само няколко.
Правото телевизия, е решен, разходите за излъчвам по телевизията и да гледат мачовете, е висока.
Аз наистина мислех, че ме излекувани от тази мания фен, футбол не ми се обади никакво внимание, въпреки че той винаги е блато.
Добавено към това, футбол е лишен от своето качество, което намалява тяхната икономическа роля спортни категория, и да направи оглед на оригиналния дух е създадена от едно спортно събитие.
Така че просто прочетете новини и да видя странно цел, и с оглед на това, което спомена, аз съм повече се интересуват от гледане на игри събота и неделя National.
За съжаление вас, които са фенове на отбора от всяка националност.
-
17-юни на 2010 г. 09:17 # 4
Re: [списък] [*] в група А, има вероятност да се класира Южна Африка и Франция. Мексико ще бъдат премахнати в PR
Преглед на моите предсказания
В тази група, даде предпочитание на Южна Африка за местния състоянието му, обаче, е ясно, че дори и с помощ, получена от арбитраж може да се премине към следващия кръг. Франция също е едно разочарование в този свят, ние виждаме, че се случи в следващите мачове, а като боядисани досега, Уругвай и Мексико са класифицирани. Жалко, че не тече в първия кръг Мексико.
В тази група, то изглежда, че моята прогноза ще се сбъдне.
Тук положението е все още несигурно. Словения очевидно класират, но на втория отбор от тази група все още могат да бъдат сред тези, аз прогнозират от самото начало. В следващите мачове ще помогне да се определи кой ще бъде другият класифицирани.
Без изненади и тук. Моята прогноза е изпълнено и до днес.
В тази група, изненадата е Япония.
Твърде рано да се каже, но Италия със сигурност е загубил блясъка. Може би с право може да бъде не.
Бразилия появява ясно в позицията си. Португалия не е толкова ясно, е по-вероятно като Кот д'Ивоар.
Моята грешка в тази група е да се подценяват Чили, който се класира втори в своята сфера. Втората ми грешка е да се надценяват как в Испания, чиято селекция е очаквал повече. Какво ми е ясно, че Хондурас няма да се случи този кръг, Испания все още може да се направи нещо да се ползват заедно с Чили в тази група. Швейцария може да запази втората позиция от тази група, всичко зависи от следващите игри.
-
18-юни на 2010 г. 20:28 # 5
Re: Групи за Световната купа 2010
Щеше да е добре за дневна прогноза, предполагам, че в някои от тях, никога не съм се очаква поражението на Германия, или поражението на Испания, Хондурас очаквах малко повече, все още нещо, което не е само Аржентина се откроява като най-силната, Германия тения в пиедестал на шампион, но Сърбия е отговарял за изтегляне от един Ялон. Brasil tansiquiera точно сега или се представя като сериозен претендент за короната. Аз само смея да мисля, че Уругвай може да бъде между четири и най-малко сред осем.
Имам предвид тези прогнози са частично се основава на предварителни резултати, както и личните желания, мисля, че Испания ще трябва да се премахне каста, както и Португалия, Въпреки че аз имам някои много големи въпроси за отбори като Швейцария, идват всички и могат да бъдат заедно Словения, изненади на това световно първенство.Група А: Южна Африка, Мексико, Уругвай, Франция
Група В: Аржентина, Нигерия, Южна КореяГърция
Група С: Англия САЩ, Алжир Словения
Група D: Германия, Австралия, Сърбия, Гана
Група Е: Холандия Дания ЯпонияКамерун
Група F: Италия, Парагвай, Нова Зеландия, Словакия
Група G: Бразилия Северна Корея, Кот д'Ивоар, Португалия
Група H: Испания, Швейцария, Хондурас, ЧилиНавикът на четене е едно, че не определя, но не е преместен
-
20-юни на 2010 г. 23:50 # 6
Re: Групи за Световната купа 2010
Португалия Корея срещу
Чили срещу Швейцария
Срещу Испания Хондурас Искам последно, но със сърцето си, че причината, знам, че Испания спечели.Навикът на четене е едно, че не определя, но не е преместен
-
21-юни на 2010 г. 16:38 # 7
Подобни теми
-
Тони Saca разкажа за 2010 г. Световната купа?
От Alexander C. Andrade във форума Общ форумОтговор: 8Последно мнение: 05-юни-2009 15:33 -
Това се прогнозира, че САЩ е раздробено през 2010 г.
От jolote във форума Общ форумОтговор: 1Последно мнение: 01-Април-2009 13:14 -
10-те златни правила за жените по света!
От BRUJO Хумор във форумаОтговор: 0Последно мнение: 09-юни на 2006 г. 17:48 -
График за 2006 г. Световната купа с банкноти и всичко.
От hunnapuh в спортен форумОтговор: 7Последно мнение: 19-Feb-2006 14:20 -
РИСУВАНЕ за света
От Alexander C. Andrade в спортен форумОтговор: 1Последно мнение: 12-Dec-2005 18:46

Отговорете с цитат

Запазени