Napsal: noreply@blogger.com (Kvernicola)

Malý dotek, skryté agendy, mincovny nebo nekontrolovatelné neznalost některých televizních novinářů, že velmi často jsme neúcty na veřejnosti nebo v publiku, což je naladit ve prospěch nebo podporují.

Vzhledem k tomu, před časem například nesplnily Arenacho telefonních hovorů na vzduchu, při této příležitosti stíněné jeho nedemokratické činnosti, za řetězec nepravděpodobné a nevysvětlitelné situace, odborně řečeno.

Nějaký čas po omezení účelu hovorů a pár připomínky k této milý blog, Arenacho delegované číst komentáře - dříve cenzurovány a klasifikovány - jeden z jeho partnerů, v rámci teorie transparentnosti a objektivnosti nepochopitelné. Proboha, řekl jsem.

Buďme jasné, o pod-li komunikátor je dobré vyšetřovací či investigativní práci, lidé nebudou muset dostat "hadry na slunce" obrátit politické nebo osobnosti, ale pokud naopak od "set" ho poskytují komfort zóny nebo vás marinovat "pupusa" dotazovaný vyhnout nepříjemné otázky, lidé reagují při hledání odpovědí na obavy a víte, jak můj lid, když encachimbado nebo je oklamána pseudo společné -rozhovorů.

Logicky, je lepší mít dynamické demokratické napodobovat Arenacho noc, že omezení "slin" Hernandez, pevná, je vhodnější.

Snad jen více či méně v pořádku, vylíčil v této kritiky je Romeo Lemus, jak jsem již řekl při jiné příležitosti. "Ano, Lemus byla pod obchodní adresu, nebo v prostoru, kde rozhodnutí bylo více síly, možná rozhovor byl více důvěryhodný a objektivní, než je teď."

Nemyslete si, že jsem zapomněla trapné a zmatené tazatel kanál 21, tam to jde! Ale tenhle kluk je omezen tak, jak to, že čistý "rukojeť" podaří předstoupit před televizní kamerou v příštím dech mluvil o tom, proč by mohl kritizovat.

V tomto rozhovoru dopoledne 21 je společné například to, že respondenti budou správné byt a zpochybňovalo tazatele. Tam jsou prostě velkolepé minulosti, že pouhá skutečnost, aby mě na paměti, že ztělesnit obrovský úsměv.

Například v situacích, osudu, při mé jídlo posvátný den ráno hned, jsem se setkal s paní Margarita Escobar. Po pěti minutách jsem byl smutný řekl jsem, "jak strašné", dáma si nadával Ernesto takovým způsobem, že mu vyneslo morální, poté, paní udělal to, co chtěla. Přerušil jejich partneři, žádný telefon na dotazy z publika, zvedl hlas, brojili proti svobodě a demokracii, se stala arogantní a odpověděl jí radost, a ne to, co je zpochybňována.

Stručně řečeno, rozhovor s kohoutem v 21 letech opustil klec. Jak už jsem řekl dříve, jiní líto, co se děje ve většině případů v rozhovoru s Ernesto. Velmi omezené, journalistically mluvení.

Já nevím, jestli to, co vás podporovat v tomto interview je changoneta jako mechanismus získat better rating nebo je to prostě, že jsme svědky jednooký, na samém království na blind.

Mimochodem, Ernesto opustil více než 260 nezodpovězených e-mailů a nebyl zapojen, protože prostě si je, ale spíše interpretovat několika špatných čte a posílá své publikum, si nemyslím, že to samo o sobě je velký nedostatek respektovat.

Určitě to není dobré víře, ale ignorance a malý dotek své publikum. Možná je na čase zamyslet se nad svými nadřízenými pozastavit takového mechanismu - odesílání pošty - komunikace, a to i nadále ovlivňovat určité míry soucitu, který má kanál.

Nemám pneumatiku říct, že s příchodem Funes k moci, jsme ztratili více či méně obratně tazatele a získal prezident, více či méně průměrné.

Funes využít této příležitosti a poblahopřál veto na čtení Bible, je povinné ve veřejných školách, no, alespoň vidíme, že když chce dělat věci, takže výhody většinou.

Kvernicola

Více ...