+ Raspunde la subiect
Afişarea rezultatelor 1 - 14 din 14

Tema: CON INVACE

1. # 1
    Alăturaţi-vă Data
    27-Octombrie-2009

Angry Prieteni Buna ziua Sunt nou pe aici, dar a fost singura modalitate de a găsi deshaogo a trăit aici în Costa Rica de o companie numita INVACE sau lipsiţi de scrupule, de asemenea, cunoscut sub numele de DEINVASA, am văzut un link similare de pe acest forum la dimensiuni INTERVAC (inte

Prieteni Buna ziua Sunt nou pe aici, dar a fost singura modalitate de a găsi deshaogo a trăit aici în Costa Rica de o companie numita INVACE sau lipsiţi de scrupule, de asemenea, cunoscut sub numele de DEINVASA, am văzut un link similare de pe acest forum la dimensiuni INTERVAC (Intercanvi vacanţă) în cazul în care dimensiunile la o doamna Zamora şi l-am văzut atât de strâns că aici, în reprezentantului legal Costa Rica, proprietarul si presedintele companiei este nimic mai mult decât INVACE domnul Juan Carlos Zamora şi are un modus operandi similar cu INTERVAC.
    Ei angaja oameni le va da o formare "să inducă în eroare de oameni, odată ce aceste coontratadas persoane pentru servicii profesionale pentru a face să creadă că oameni ca mine, care au cumparat patru bilete de croazieră INVACE trimis departe, astfel încât persoana principală de contact (persoana care a tras), care a promis cerul şi pământul este plecat şi înşelăciune a fost reuşită, în cele din urmă ceea ce de cumpărare este un membru pentru 1000.00 dolari prin carte de credit care au solicitat de gând să plătească în rate uşor şi că este o altă minciună a gâtului este o datorie, deoarece achiziţionarea carte de credit trece ca numerar şi în cazul meu am avut de făcut a fost să plătească o extra-finanţare şi iată-mă de plată pentru ceva ce nu există şi că un singur lucru dobândeşte este un "drept" pentru achiziţionarea a patru bilete de croazieră la un "" un alt $ 1,000.00.
    Deci, deja plătit mii de dolari pentru nimic şi să se bucure acum trebuie să plătească o mie mai mult.
    Dar asta nu e tot acelaşi vânzător oferă o vinde unul dintre bilete de croazieră la un preţ de $ 1,250.00 aşa spune el în unul din capetele câştigătoare se încheie până la 250.00 dolari de investiţii, dar că tot ceea ce era în cuvânt şi nu este nimic in contract despre tot ceea ce este în aer.
    Sper că acest lucru ajută alte persoane pentru a evita să fie înşelaţi, iniţial ca fiind în căutarea de informaţii pe Internet pentru a vedea dacă cineva ar fi fost aceeaşi şi nimeni nu şi-a exprimat şi că Consiliul ar trebui să le schimburilor nu VACANTA CUMPĂRĂ este o înşelătorie !

2. # 2
    Alăturaţi-vă Data
    28-Octombrie-2009

Predeterminado Bună seara, cred ca aceste companii fac nazuri, dacă doriţi pot scrie la [email \u003d "gentestafadaguatemala@gmail.com" gentestafadaguatemala@gmail.com] [/ email] şi spune-mi despre cazul tau, deoarece suntem mai inselat care hem

Bună seara, cred ca aceste companii fac nazuri, daca poti sa-mi scrieti gentestafadaguatemala@gmail.com şi spune-mi despre cazul tau, deoarece suntem mai multe swindled care am început să se unească pentru a face ceva din punct de vedere descoperi aceste companii, ceea ce fac ei se fura de la oameni harnici ca noi ca o fac prin intermediul cardurilor de de credit, sper că vă comentarii şi spune-mi un pic despre evenimentul dumneavoastra .... GUATEMALA nu fi înşelaţi de aceste companii DACĂ ei numesc LES spune că a câştigat un sejur în Orlando, sau orice alte reacţii adverse, sau orice alt tip de a oferi de acest tip sunt Escrocii minciuni nu cred nimic Tu spui, de ce şiretlic sau inducere în eroare sunt folosite pentru a TIPURI DE VACANTA că aceste VÂNZARE AMBALAJELOR cel care a fost nici un beneficiu ... Vă mulţumesc şi fericit noapte

3. # 3
    gusalca Oaspete

Predeterminado A: CON INVACE

Salutări de la mine doar acelaşi lucru se întâmplă cu această companie acelaşi ma furat cu 2.500 dolari. Mă întreb dacă te atinge cumva o rambursare. Compania mea acum nu-mi dai fata, si arunca vina pe vanzator. Meu e-mail este gusalca@hotmail.com

4. # 4
    Alăturaţi-vă Data
    27-Octombrie-2009

Prieteni Buna ziua Ma bucur le-au văzut mesajul meu pe prietenul care scrie din Guatemala, sper că totul funcţionează acolo, aici, în legile Costa Rica mintea nefericite acest tip de adăpost pentru hoţi, aşa cum am cautat online pentru numele de INVACE şi poate fi văzut reclamaţii făcute de oameni şi toate rezoluţiile inselat au fost declarate inadmisibile pentru orice prostii, astfel încât aceste persoane vor păstra mai grozav şi mai mult până când guvernul sau ajutorul de presă pe ceva.
    Azi am fost în căutarea online, şi a văzut că raportul financiar ziar că societatea este o fraudă şi că TIC avertizează în legătură cu această înşelăciune, dar este prea târziu şi mulţi oameni au căzut, aşa cum a mea singura sansa am este de a acţiona în judecată vânzător, şi am semnat o scrisoare cu ID-ul dvs. care să ateste că mi-ar vinde un bilet, dar vânzătorul este o victimă, şi că, o dată înşelăciune să se perpetueze aceasta a fost respinsă ca a explicat că înşelăciune a fost perfecta.
    Nici un prieten scriu acum pentru ca abtine de la oameni care nu ştiu dacă e Juan Carlos Zamora hoţ care vrea să mă contactaţi să ştiu cine sunt eu şi să ameninţe să nu fac nimic, pentru că se poate aştepta, indiferent.

5. # 5
    ESTAFADOPORDEINVASA Oaspete

Angry A: CON INVACE

Acest lucru este absolut adevărat prieteni Tocmai am primit apeluri de la aceşti oameni şi am început cercetarea şi mulţumesc lui Dumnezeu că este bine acest lucru l-am găsit atât de publicare şi de alte acest site

http://deinvasaestafa.blogspot.com/ http://deinvasaestafa.blogspot.com/

Ojala ŞI MAI MULT acest unul sau care se încadrează LADRON inselat de oameni!

Înşelătorie Deinvasa

VĂ RUGĂM să comunice tuturor acestor oameni pe cunoaştere

6. # 6
    Alăturaţi-vă Data
    16-feb-2010

DEINVASA
    Se referă la erori logice expuse în diferite blog-uri şi speciale http://www.libreopinion.net/foros/sh...ad.php?t\u003d13262, În cazul în care ele se referă la noi ca scammers
    DEINVASA este o companie legal constituite, cu toate autorizaţiile de funcţionare, membri ai Asociatiei Costa Rica Operatorii de turism ACOT şi Instituto Costarricense de TIC Turismo.
    Pe de altă parte, este regretabil faptul că oamenii care scriu în aceste bloguri nu dau numele lor, spre deosebire de ceea ce clientul sau partener al companiei noastre este oferit în departamentul de client service şi rezervări.
    Va invitam oamenii care doresc să ne contactaţi sau îşi exprime opiniile pentru a apela Serviciul Clienti prin telefon (506) 2258-0110 sau scrieţi-ne info@deinvasaonline.com că vom fi bucuroşi să răspundem la toate întrebările şi comentariile.
    Adresa noastra de web Uruca de constructii Carranza 25 de metri nord de fosta Shell MATRA

7. # 7
    gusalca Oaspete

Se pare că societatea sus indică faptul că acestea sunt erori logice. Mi-ar pretinde a societăţii truc murdar pe care am envaucaron şi ca ei spun ca a fost vânzător, ci de Dumnezeu, cu care vânzătorul ray funcţionează numai cu ei. Toate că, la sau b să devină conştient de toate acestea, vă rugăm să nu facă această greşeală, deoarece au eliminat bani

8. # 8
    Alăturaţi-vă Data
    16-feb-2010

Stimate client
    Referindu-se la
    Se pare că societatea sus indică faptul că acestea sunt erori logice. Mi-ar pretinde a societăţii truc murdar pe care am envaucaron şi ca ei spun ca a fost vânzător, ci de Dumnezeu, cu care vânzătorul ray funcţionează numai cu ei. Toate că, la sau b să devină conştient de toate acestea, vă rugăm să nu facă această greşeală, deoarece au eliminat bani
    Va invitam sa ne vizitati si pledăm cazurile acestora în persoană, pentru că acest lucru nu este pe canal propriu de a face plângeri, ci mai degrabă mesajul constatând că nu ştiţi că există instituţii şi mijloacele de a asigura drepturile lor. În ceea ce priveşte egalitatea în drepturi indică faptul că nu am lovit pe nimeni, se ascunde în anoninato pentru afirmaţiile de publicitate falsă, fără nici o fundaţie sau tactice.
    Aceasta este comun pentru oameni fără un sentiment de obiectivitate criteriu de a utiliza aceste resurse pentru a fi vizualizate sau atrage atenţia fără derogare de la, aveţi nevoie. Statutul de politică pe care îl acoperă, vă permite să prezinte declaraţii false.
    Deci, încă o dată, vă invităm şi va invita, de asemenea, persoanele care doresc să ne contactaţi sau îşi exprime opiniile pentru a apela departamentul de relatii cu clientii prin telefon 2258-0110, sau scrieţi-ne info@deinvasaonline.com că vom fi bucuroşi să răspundem la toate întrebările şi comentariile.

9. # 9
    gusalca Oaspete

Domnilor Deinvasa

I-am explicat că, dacă persoana mea a folosit acest lucru înseamnă că, din păcate, am aflat că există alţii care găsi ceea ce sa întâmplat cu mine şi, de asemenea, pune-l astfel încât oamenii să aibă grijă pe viitor, poate a strategiei sale de vânzare înşelătoare Compania utilizează.
    I-am explicat că nu am nici anonimatul Carat, nici nu sunt eu ascunzându-se în, ca voi. punct de plicticos cu intenţia de a pune în pericol, toate acestea pentru că PC-ul ştiu foarte bine cine sunt eu, foarte conştient de cererea mea şi în nici un moment dorit să rezolve problema, asa ca la PC. mine nu este nici un anonim ca doresc pentru a face cunoscut tuturor care acceseaza acest forum.
    Evident, nu este un cetăţean de către autorităţile care am căutat şi, de fapt, am făcut eu, dar procesele în această ţară este bine cunoscut faptul că sunt lungi şi obositoare, aşa că am speranţa mea continuă.
    De asemenea, este evident că Envisat mi discreţie absolută de obiectivitate ca am trait prima parte a situaţiei de a fi inselat, iar acum par să sfâşie hainele de asteptare PC-ul lor să vorbească atunci când a fost făcut înainte ca acestea să ascundă unităţi cazul meu au văzut deja şi cum se spune popular au fost porci.

10. # 10
    Alăturaţi-vă Data
    16-feb-2010

Predeterminado DEINVASA prestigiului firmei

DEINVASA prestigiului firmei
    Evoluţii şi de vacanţă de Investiţii

Se referă la erori logice expuse în diferite blog-uri şi mai ales atunci când Deinvasa dimensiuni care este o înşelătorie, în cazul în care nu se referă doar la noi, ca scammers în cazul în care utilizează TIC ca autorul iniţială a acestui blog şi calomnie prevăzute în acesta.

Pentru aceasta vom clarifica faptul că TIC nu este potrivit pentru acest tip de josnicie, deoarece este o acte serioasă şi responsabilă, prin urmare, etic şi a profesionalismului în aceste pagini.

De asemenea, am dori să facă publice şi pentru binele poporului who nu acceptă faptul că societatea our DEINVASA este o societate constituită în mod legal, cu toate autorizaţiile de funcţionare care sunt necesare, membri ai Costa Rica Tour Operators Association a ACOT şi Institutul de Costarricense Turism TIC.

Pe de altă parte, este regretabil faptul că oamenii care scriu în aceste bloguri nu dau numele lor, spre deosebire de ceea ce clientul sau partener al companiei noastre este oferit în departamentul de client service şi rezervări în care toate personalul nostru prezintă cu numele tău. În afară de aceasta avem propriile noastre facilitati client service deschise publicului şi situate în La Uruca, Carranza Urbanizare 25 de metri nord de fosta Shell MATRA, avem, de asemenea, proprietăţi în Jaco şi Sarapiqui, amenajat pentru membrii noştri şi să vă bucuraţi vacanta.

Va invitam oamenii care doresc să ne contactaţi sau îşi exprime opiniile pentru a apela Serviciul Clienti prin telefon 2258-0110, sau scrieţi-ne info@deinvasaonline.com că vom fi bucuroşi să răspundem la toate întrebările şi comentariile.

11. # 11
    gusalca Oaspete

Companie de prestigiu?
    Scuzele mele, dar habemos mulţi dintre cei care mărturisesc că nu au nici un cuvânt. Lucru bun, deoarece mai mulţi oameni realizează acest lucru. Dan informaţii care induc în eroare pentru a face vânzare, şi apoi naiv aţi îndepărtat spunând că a fost împuşcat de negociere al vanzatorului, acest lucru în cel mai bun caz, deoarece nici aceştia se confruntă. Oamenii Tico! coaja departe ochi, nu te lăsa păcălit ca am sa întâmplat să multe. Domnilor mi deinvasa înapoi banii mei.

12. # 12
    Alăturaţi-vă Data
    27-Octombrie-2009

Ma bucur ca am citit foarte mult despre acest subiect DEINVASA şi invazivă, şi se pare că am fost pionier în acest subiect, deşi mă face să mă fapt foarte trist că multe persoane au fost swindled în ciuda efortului meu de a demonstra că va continua în lupta, un singur consiliu poate merge la numirea ca oamenii oferi o cina gratuit, a face şi să le cereţi să petreacă meniul most scumpe, şi not simt angajat să le în orice moment, un vale with convingerea că nu va accept orice tip de afacere from ei, Scoateţi NU carduri de debit sau de credit, nu fi forţat să faci ceva ce nu vrei, si if acestea pot aduce şi camera record facute promisiuni pentru a vedea că ei will say vedea că ei sînt mergi la have un tare timp.
    Spune NU TRADE vacanta, Spune NU DEINVASA sau INVACE ...

13. # 13
    Alăturaţi-vă Data
    25-martie-2010

Bună ziua: Sunt o alta victima a acestei societăţi, pe 8 ianuarie 2010, am făcut un apel telefonic spunând că a fost de la cardurile de credit, să-mi spună că am câştigat un week-end într-un hotel, de îngrijire pentru astfel este modul în care acestea funcţionează, nimeni nu dă nimic pentru nimic, de ce l-au fixat, a trebuit să merg sâmbătă 1.09 Tony Romas Restaurant în Escazú, este o ruşine că acest tip de restaurant în care se pretează la aceste escrocilor, cand am ajuns am pictat toate culorile Asta a fost aproape magice lume Disney, în scop, ele solicita cardul pentru a face un studiu şi spui te-ai dus favorizate şi că ar trebui să plătească doar o sumă modestă de 1.000 de dolari, care este o super oferta, deoarece costul real este de 4500 dolari, că această sumă este în tranşe, şi a căzut ca un prost, pentru că nu obţine şansa de a apela dvs. de carte pentru a afla următoarele luni am chemat cardul meu şi am realizat că once trec carte, ceea ce face recovery direct de plăţi până se termină o gramada de bani din taxele vă interesează carte, atunci când am realizat că m-am dus la biroul lor pentru a cere banii mei, dar am tinut un prost si am fost oferit un club pentru primul week-end înainte de Paşti 2010 şi postul de luni i-am sunat sa-mi spuna ea efectivă nu poate, deoarece casa este ocupată de club, ei vor crede că am inselat?. Ei vă dau un trup binecuvântat, la convenţiile pe care le avea, am vrut să văd dacă este adevărat şi sâmbătă 06 februarie 2010, m-am dus cu familia mea la San Jose Palacio de utilizare a facilităţilor şi ceea ce a fost surpriza mea şi nu ştiu Deinvasa, i-am sunat şi mi sa spus "că e ciudat conenios sunt semnate", noroc săraci cu o altă companie pentru a face quieria mai face un test numit Clinica Santa Fe, imaginati-va ce surpriza, nu ştiu cine a fost Deinvasa, în cele din urmă prieteni spun toate acestea pentru a altele nu se încadrează în această înşelăciune, cât de trist este că veţi scoate banii pe care încercaţi să câştige sincer, eu sper no o cade into aceasta, all că a fost verguensas elimina o fraieră, şi în afară de faptul că niciodată în viaţă mea a plătit o masă atat de scumpe, pentru că am văzut-o, de asemenea, tot ce am fost o cina de 1.000 dolari pentru o salată de la Tony Romas, ia prieteni îngrijire, şi dacă am putea circula acest mesaj altfel ar fi mare, astfel încât alte persoane de la care se încadrează, grija şi avertizează altora să nu ia aminte de acele daruri care nu există, eu trebuie să plătească şi sfârşitul te lasa mai scumpe.

14. # 14
    Alăturaţi-vă Data
    14-aprilie-2010

Angry Re: Răspuns: INVACE CON

Multumesc pentru info, acum i-am sunat de fapt, această societate şi mi se pare super ciudat că toate dintr-o dată au spus ca nu ai castigat numeroase excursii si tururi şi unul fără a participat la nimic.
    Se pare că băiatul ia spus că numele meu nu este ca aceste povesti prin cina liber şi am auzit şi a răspuns, Diay plătească pentru păcatele, deoarece, pentru q nu suntem atat, dar hei deci nu ma face sa pierd timp .....

Acest raport în primul rând că am stabilit, dar acum îmi place piranha a căzut într-o carte de credit

PS: Acum spun că este o mulţime de TIC, iar cina este de pui Rosty.

Feriţi-vă

Subiecte similare

1. BIG CON!
    De Minerva in forum Forumul general
    Răspuns: 7
    Ultimul post: 20-feb-2010 17:19
  2. INTERVAC este o înşelătorie
    De Matlock Plângerile in forum
    Răspuns: 139
    Ultimul post: 20-nov-2009 09:08
  3. PETA: Feriţi-vă de înşelătorie ....
    De inferno Culturii în general forum
    Răspuns: 1
    Ultimul post: 11-august-2009 03:02
  4. Salvadoriene Falls ± sau înşelătorie ...
    De Alan in forum Forumul general
    Răspuns: 3
    Ultimul post: 18-Dec-2008 16:34
  5. Mare înşelătorie a unui vila
    De Atlacatl Curent Subiecte in forum
    Răspuns: 3
    Ultimul post: 18-Aug-2008 21:58

Tag-uri pentru acest subiect

Publicarea Standardelor

• Nu poate subiecte noi
  • Nu poate răspunde la mesaje
  • Nu poate adăuga ataşamente
  • Nu poate modifica mesajele tale

Link-uri sponsorizate: SONY Mobile Drac | Citate nebuni | 

Traduceri automate (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish